U bent hier

Smartwatch met Alarmfuncties

smartwatch

Ruinen, 1 juli - BySpy Products uit Ruinen, ontwikkelaar van mobiele applicaties, lanceert de zogeheten Smartwatch met alarmfuncties. Een zelfstandige smartwatch met 3G waarmee een persoon gemakkelijk en snel alarm kan slaan en te hulp kan worden gestaan.
 
Het apparaat van BySpy is een volledig zelfstandige smartwatch met 3G die in veel sectoren voor meer veiligheid kan zorgen. In tegenstelling tot vele andere smartwatches heeft dit horloge een zwaardere 600mAh accu en een energiezuinig besturingssysteem op basis van Android 4.4 en kan dus dagen mee.
 
De Smartwatch heeft alle functies van de huidige smartphones aan boord. Naast de locatiebepaling aan de hand van GPS heeft BySpy een ingenieus systeem ontwikkeld om ook op basis van telefoonmasten de globale locatie te bepalen.
 
Standaard wordt de basis Alarm applicatie meegeleverd voor een Nood- en Hulp knop. Met de Nood knop kan men in urgente gevallen om hulp vragen, de Smartwatch belt direct naar een vooraf ingesteld nummer en stuurt tevens SMS, bijvoorbeeld van een meldkamer of mantelzorger. In de SMS staat de locatie van het alarm en met behulp van Google Maps kan men snel de positie zien. De Hulp knop kan gebruikt worden in minder urgente gevallen. Deze stuurt ook SMS berichten, maar zal daarna niet bellen.
 
Met de BySpy Tracker instelling kan de nauwkeurigheid van de plaatsbepaling gigantisch worden verbeterd en kan een ingesteld nummer automatisch worden opgenomen.
 
 
De Smartwatch heeft geen bluetooth verbinding met een smartphone nodig en werkt dus volledig zelfstandig. Er is veel belangstelling vanuit de zorgsector, detailhandel, handhaving en voor alleenwerkers. De Smartwatch kan naar behoefte worden uitgebreid met diverse acties en opties per sector.
 
Ter introductie wordt de Smartwatch compleet geleverd met de basis alarmfuncties voor een lage prijs van €299,= incl. BTW tot 1 september 2015. Vraag nu een offerte aan!
 
BySpy is vaker in het nieuws geweest met nieuwe innovatieve producten. Zo was de directeur genomineerd als ‘Ondernemer van het jaar’, wonnen zij de innovatieprijs van de week bij Syntens en stonden zij 3e in de ICT Bizz Top 100 van innovatieve bedrijven.
 

© BySpy Products B.V. - Leveringsvoorwaarden en Condities